Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Бокс: Титла за Червен бряг, два бронзови медала за Плевен

PostHeaderIcon Бокс: Титла за Червен бряг, два бронзови медала за Плевен

Новини - Бойни спортове

Три медала - златен и два бронзови спечелиха боксьорите от БК Червен бряг, плевенските Спартак и Мизия 80. Това се случи по време на държавния личен шампионат за младежи в Перник. Трите ни отбора бяха представени от десет състезатели - двама от Мизия 80, по четирима от Червен бряг и Спартак.
Червенобрежкият боксьор Рами Киуан стана шампион в категорията до 75 кг. Възпитаникът на треньора Дойчин Цанов не изигра цяла среща, тъй като съперниците му не издържаха. В първия си двубой Киуан отказа във втория рунд русенския си съперник Кирил Златанов. После на полуфинала и финала Кирил Бонев и Андон Илиев се отказаха още в първата част.  

При най-леките (до 49 кг) Ивайло Иванов от Спартак стана трети. Той започна с успех над Кольо Димитров от Добрич. На полуфинала обаче загуби от Антонио Иванов. Бронзов медал и за Калоян Димитров от Мизия 80. При 81-килограмовите той не даде шанс на Светослав Митев от Горна Оряховица. В битката за участие във финала обаче не успя срещу Рангел Станоев. Със същия актив в тази категория приключи и Данаил Бенов от Червен бряг, но на четвъртфиналите.

Останалите шестима състезатели от трите ни тима загубиха още първите си срещи и отпаднаха.


Добавено в: Събота, 11 Март 2017 14:27

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.