Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Павлин Спасов трети в Добрич

PostHeaderIcon Павлин Спасов трети в Добрич

Новини - Бойни спортове

Бронзов медал за боксьора от Червен бряг Павлин Спасов във втория кръг от държавното лично-отборно първенство за младежи. Завоюва го в Добрич в категорията до 69 кг. Павлин стартира с безапелационна победа над варненеца Мартин Пламенов. После се справи и с представителя на домакините Венилин Стефанов. Полуфиналът срещу Асат Бозмов от Русе бе изключително тежък. Червенобрежкият боксьор започна плахо и съперникът му се възползва - 30:27 в първата част. След това силите се изравниха, но русенлията взе втория рунд с 29:27, а после и третия с 29:28. Така Спасов остана трети.

На същата позиция приключи и Ивайло Иванов от Спартак (Плевен) при най-леките. На полуфинала го победи Димитър Тодоров от Априлци.

При 75-килограмовите Мизия 80 (Плевен) разчиташе на Станислав Грозев и Сертач Илкеров. И двамата достигнаха до четвъртфиналите. Там Грозев отпадна от Личко Самуилов от Локо (София), а Сертач от армееца Мартин Петров. Четвъртфинал и за Денислав Иванов от Спартак (Плевен). В него не успя да преодолее Виктор Никифоров от ЦСКА. Останалите боксьори на Червен бряг, плевенските Спартак и Мизия 80 загубиха още на старта.


Добавено в: Събота, 25 Юни 2016 19:35

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.