Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Илина Иванова стана шампионка, противничките й се уплашиха

PostHeaderIcon Илина Иванова стана шампионка, противничките й се уплашиха

Новини - Бойни спортове
Състезателката от БК Мизия 80 (Плевен) Илина Иванова стана за пореден път шампионка по бокс при жените. Този път затвърди позицията си на върха в категорията до 69 кг без да и се налага да се качва на ринга. Причината - съперничките й се уплашиха. Две от тях въобще не дойдоха за състезанието, а другите предпочетоха да избегнат очертаващия се бой който щяха да отнесат и слязоха в по-леката категория. Така без нито една конкурентка за Илина остана само да си получи златния медал. Шампионката обаче не е доволна от случилото се, защото не успя да реализира подготовката си.
Всичко това се случи в Пловдив, където се проведе държавния личен шампионат за жени и девойки.

Световният шампион за професионалисти Александър Владимиров, който е президент и треньор на БК Мизия 80 заведе в южния град още четири свои възпитанички. Те се отчетоха с три медала. Сребърен спечели Ива Василева при девойки до 64 кг. Тя измъкна победата в тежка битка със хасковлийката Сехер Галиб. На финала обаче треньорът й предпочете да не я качва на ринга срещу 4 години по-голямата от нея Аслъхан Мехмедова от Добрич.

Пак при девойките, но до 51 кг Антония Маринова завърши с бронзов медал. Започна със зрелищен успех над Мая Стефанова от ЦСКА. На полуфинала обаче я победи една от фаворитките в тази възраст Горяна Стоева.

Силно участие и на Симона Петрова при жените. В категорията до 57 кг тя се справи с бившата шампионка и националка Надежда Орлинова от Габрово. След това не се качи на ринга срещу Габриела Димитрова от Русе.
Треньорът й стори същото и с неопитната Ева Порумова, която трябваше да се бие при девойките до 54 кг срещу Бетина Станева от Добрич.


Добавено в: Петък, 03 Юни 2016 18:59

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.