Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Шампионски титли за борци от Плевен и Тетевен

PostHeaderIcon Шампионски титли за борци от Плевен и Тетевен

Новини - Бойни спортове

По една шампионска титла завоюваха борците от плевенският клуб по Изобор и едноименния тим от град Тетевен в Бургас. Там се проведе държавния личен-отборен шампионат за момчета в класическия стил. За плевенчани златото спечели Цветан Сирашки в категорията до 53 кг. Той преодоля с лекота петима съперници и се изкачи на най-високото място на почетната стълбица. Тетевенецът Камен Петров пък триумфира при 85-килограмовите. Той надви в битката за златото пловдивчанина Галин Евтимов. И двата клуба взеха и по един сребърен медал.

За Изобор това стори Николай Дзезов в категорията до 47 кг. Възпитаникът на треньора Момчил Сирашки не успя да преодолее на финала Виктор Станев от Варна. Дзезов обаче хвърли бомбата на шампионата туширайки балканския и 6-кратния национален шампион Денис Демиров, който до момента бе абсолютен хегемон в категорията.

Тетевенецът Генади Севдалинов също завърши на второ място. За него бе непосилно да се справи с братът на треньора - Цветан Сирашки при 53-килограмовите. Отборът от балканското градче си тръгна и с бронзов медал. Взе го Андриян Красимиров в категорията до 42 кг.

Най-техничен състезател на шампионата бе определен Красимир Златев (кат. 66 кг) от Стара Загора. Най-резултатен стана Жоро Добрев (кат. 59 кг) от Сунгурларе.

Отборен шампион е Левски (София) с 52 точки. Призовата тройка допълват Ботев-93 (Враца) и Локомотив-93 (Варна).


Добавено в: Четвъртък, 02 Юни 2016 19:10

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.