Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Пет медала за борците от Ловеч, Тетевен и Изобор (Плевен)

PostHeaderIcon Пет медала за борците от Ловеч, Тетевен и Изобор (Плевен)

Новини - Бойни спортове
Общо пет медала - спечелиха децата от Ловеч, Тетевен и плевенския клуб Изобор от държавния личен-отборен шампионат по борба класически стил. Именно ловчанлии бяха домакини на надпреварата.
Най-доброто представяне за тях направи Лоренцо Илиянов. Той стана вицешампион в категорията до 38 кг. Единственият който го надви бе Петър Шулеков от Бургас. Едноименният клуб от Тетевен също бе на крачка от титлата. При 42-килограмовите Марин Маринов се справи отлично до финала. Там обаче преклони глава пред Димитър Рачев от Крали Бимбалов (Царево). Силно състезание и за още един тетевенец - Дамян Иванов. Той не успя да преодолее само сребърния медалист от Ловеч Лоренцо Илиянов и шампиона от Черноморец (Бургас).

В категорията до 53 кг ловешкият борец Антони Въчев се окичи с бронзов медал. Такъв взе и плевенчанинът Кристиян Йоцов. При 30-килограмовите той загуби единствено от Борислав Кирилов от Оряхово.

За най-техничен състезател на шампионата бе определен Мартин Димитров от Бургас. Най-резултатен пък е Димитър Рачев от Царево. Отборен шампион е Рилски Спортист (Самоков).


Добавено в: Четвъртък, 19 Май 2016 19:04

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.