Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Близо 100 деца се включиха в годишния турнир на Карате клуб "Спартак"

PostHeaderIcon Близо 100 деца се включиха в годишния турнир на Карате клуб "Спартак"

Новини - Бойни спортове

На празника на града ни - 15 май, се проведе тазгодишното издание на Клубния турнир по карате "Спартак". На състезанието участваха 92 деца от 5 до 12 годишна възраст - всички те възпитаници на плевенския карате клуб "Спартак" с управител и старши треньор Милена Кирниколова и треньор Маринела Петрова. Това е състезанието с рекорден брой участници от 2006 г. до този момент, което показва положителната посока в развитието на клуба. Чрез този турнир, клубът прави преглед на нивото на своите възпитаници от подготвителните групи, които тренират в зала "Спартак", в читалище "Ракитин" и в НУ "Патриарх Евтимий", и се извършва селекция за предстоящите състезания на национално и международно ниво.

Турнирът се проведе в комплекс "Спартак", а децата се състезаваха в 3 дисциплини - кумите за най-малките до 8 г., ката синхрон и кумите за по-големите над 8 г. Най-добре представилите се състезатели от клуба, които завоюваха по 2 златни медала са: Камен Горанов (най-малък участник на 4 г.), Цветомир Найденов, Кристина Ангелова, Пламена Иванова, Георги Спасов, Крис Дяковски, Стефани Ангелова, Максим Наумов, Елица Станчева, Ясин Дауд и Васил Брайков.

Официален гост на турнира беше г-н Луканов, директор на читалище "Ракитин", който извърши награждаването на победителите, а от ръководството на клуба той получи приз за принос в развитието на карате спорта в града ни.

За каратеките на клуба ваканция няма да има, предвид предстоящите състезания и изпита за технически степени в клуба. А за всички желаещи да тренират карате през лятото, карате клуб "Спартак" ще провежда тренировки през месеците юни и юли по график, за който можете да се информирате на тел. 0899146895 - Милена Кирниколова, управител и старши треньор.


Добавено в: Сряда, 18 Май 2016 19:08

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.