Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ БК Мизия 80 (Плевен) с вицешампион

PostHeaderIcon БК Мизия 80 (Плевен) с вицешампион

Новини - Бойни спортове
Цветан Антов от плевенския боксов клуб Мизия 80 стана вицешампион на България за ученици. Съименникът на баскетболната легенда постигна този успех по време на първия кръг на държавното лично-отборно първенство и купата на България в Сливен.
Възпитаникът на боксовата легенда Сашо Владимиров, световен шампион за професионалисти и шеф на БК Мизия 80 направи много силно състезание в категорията до 50 кг. Той спечели на старта срещу съперник от Пирин, който издържа по-малко от рунд и се отказа. После Антов се разправи по същия начин и с боксьор от Търговище.

В битката за титлата започна добре срещу Мануел Жечев. Във втората част обаче остана без сили и се отказа. В същата категория съотборникът му Даниел Цолов загуби още в първата среща от Юмит Юсуфов.

Още един медал за плевенския клуб. Завоюва го Велислав Пътов при 65-килограмовите. Той взе първата си среща, отказвайки противника си още в началото. На полуфинала проведе оспорвана среща с Иван Христов от Пловдив. Съдиите дадоха минимално предимство на опонента му. Така Пътов завърши с бронз. Трима негови съотборници приключиха участието си още след първия си мач. Става въпрос за Красимир Маринов (41,5 кг), Лъчезар Василев (54 кг) и Георги Аврамов (+76 кг).

Отборът на Червен бряг участва с Мартин Бебов в категорията до 68 кг. Той започна с трудна победа над Сабри Соколов от Омуртаг. След това издържа само един рунд срещу Димитър Онов от Юнайтед спорт.


Добавено в: Понеделник, 25 Април 2016 19:01

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.