Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Димитър Пенчев играе в Плевен за Профи лигата по кикбокс

PostHeaderIcon Димитър Пенчев играе в Плевен за Профи лигата по кикбокс

Новини - Бойни спортове

На 22 април в Плевен многократният шампион по кикбокс от СК Скорпион Димитър Пенчев ще участва в мач от Pro Fight 2016 стил К1.

Събитието е от 20:00 часа в зала „Балканстрой“, където ще се проведе гала вечер на професионалният кикбокс между столичните отбори ИККЕН и НСА. Плевенчанинът ще играе за ИККЕН в категорията до 65 кг. Освен неговият двубой зрителите ще видят още 6 срещи между двата отбора в различни категории. Новата профи лига по кикбокс ще следва правилникът на К1 – 7 срещи /по 5 рунда, всеки от по 2 минути/ в 7 различни категории.

Зрелището се възражда след 20-годишна пауза. Началото му е утре /8 април/ от 18:30 часа в зала „Сиконко“ в София, където съставите на НСА и Делта Гард дават старт на битките. Следват още 5 кръга. Първият двубой на Димитър Пенчев е на 15 април в Козлодуй, когато отборът му ИККЕН среща Ред Тийм. На 27 май във Варна плевенчанинът ще играе срещу съперник от Делта Гард. След този двубой ще стане известен отборът-шампион.

Заключителната част на Профи лигата ще е на 10 юни в София, когато тимът победител ще премери сили със сборен състав на звездите от другите отбори.


Програма на Pro Fight 2016:


8 април в София: Делта Гард – НСА

15 април в Козлодуй: ИККЕН – Ред Тийм

15 април в Плевен: ИККЕН – НСА

13 май в Горна Оряховица: Делта Гард – Ред Тийм

20 май в Пловдив: НСА – Ред Тийм

27 май във Варна: ИККЕН – Делта Гард

10 юви в София: Отборът-шампион – Сборен тим от звезди


Добавено в: Четвъртък, 07 Април 2016 15:43

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.