Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Две титли за кикбоксьорите от СК Скорпион в Шумен

PostHeaderIcon Две титли за кикбоксьорите от СК Скорпион в Шумен

Новини - Бойни спортове

Четири медала – два златни, по един сребърен и бронзов завоюваха кикбоксьорите на плевенския клуб Скорпион. Спечелиха ги в Шумен по време на държавното първенство в стил лоу кик.

Очаквано Димитър Пенчев за пореден път стана шампион при мъжете. В категорията до 67 кг националът не допусна съперниците му да си помислят, че имат дори минимални шансове за успех. Само две от четирите му срещи продължиха до края. Първата приключи в третия рунд с отказване на състезател от Шумен. После Пенчев разби бургазлията Антон Димитров. На полуфинала пък пловдивчанинът Драгомир Петров не се качи на ринга. В битката за титлата Митко бе с класа над Костадин Костадинов от Варна.

Другата титла взе Румен Лесев при 54-килограмовите. Очакваше на финала той да отстъпи на по-опитния си съотборник Антонио Пацов. Последният обаче явно бе подценил опонента си и това му изигра лоша шега. При юношите старша възраст дебютантът Преслав Найденов се окичи с бронзов медал, въпреки че загуби срещата си в категорията до 75 кг.

Разочарование при мъжете за Емил Станчев. При 86-килограмоните от него се очакваше поредна шампионска титла, но той загуби още на старта. Същото бе положението и при дебютантите – Мирослав Иванов и Мартин Маринов.

Отборен шампион в Шумен стана Боил (Варна), плевенският тим завърши на шеста позиция.



Добавено в: Понеделник, 04 Април 2016 17:10

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.