Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Рами Киуан от Червен бряг трети в Пазарджик

PostHeaderIcon Рами Киуан от Червен бряг трети в Пазарджик

Новини - Бойни спортове

Снимка: Архив "Плевен спорт"

Бронзов медал спечели боксьорът от Червен бряг – Рами Киуан в първия кръг на държавното лично-отборно първенство и турнирът за купата на България за юноши в Пазарджик. Той имаше шанс да се класира за битката за златото, но отказа да се качи на ринга за полуфиналният двубой с Наско Николов от Спартак (Плевен), който след това взе титлата.

Преди това червенобрежкият състезател спечели две срещи. На старта стана равностоен сблъсък с Валери Лазаров от Ботев (Пловдив). Киуан загуби минимално първият рунд. В следващите две части обаче взе минимално превъзходство и излезе краен победител.

Това явно му вдъхна увереност и на четвъртфинала прегази Андон Иванов от Добрич.

До същата позиция достигна и съотборникът му Абдула Ахмед. Той започна отлично при най-тежките (+80 кг), отказвайки още в първия рунд Персиан Кирев. След това обаче преклони глава през Тони Апостолов от ЦСКА.

Четвъртфинал и за друг боксьор от Червен бряг – Николай Бебов. При 66-килограмовите той стартира с категоричен успех над Петър Иванов от варненския Черно море. После обаче отказа да се качи на ринга срещу пловдивчанинът Георги Манев.

В същата категория съотборникът на Бебов - Денис Михайлов загуби още първият си мач срещу Джем Кабил също от Ботев /Пловдив/.

Един двубой изигра и Васил Стефанов. До 70 кг той не оказа съпротива на Красимир Александров от плевенския Спартак.


Добавено в: Сряда, 17 Февруари 2016 13:58

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.