Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Двама плевенски боксьори са четвъртфиналисти на Държавния шампионат

PostHeaderIcon Двама плевенски боксьори са четвъртфиналисти на Държавния шампионат

Новини - Бойни спортове
Двама наши боксьори се класираха за четвъртфиналите на Държавния лично-отборен шампионат, който се провежда в Плевен. Във вчерашния втори ден от първенството четирима представители от региона се качиха на ринга в зала "Спартак", като записаха две победи и две поражения. В категория до 64 кг състезателят на боксов клуб "Спартак" Рейхан Тодоров спечели убедително с технически нокаут във втория рунд над Венилин Стефанов от Добруджа (Добрич). Днес в битка за класиране за полуфинала плевенският боксьор ще се изправи срещу Мартин Савов от Самоков.

Денис Димитров от боксов клуб "Мизия 80" (Плевен) също продължава напред, след като се наложи в категория до 75 кг над Раймонд Артакович от Черно море (Варна) по точки с 3:0. Димитров също ще излезе днес в четвъртфинален двубой срещу Николай Чавдаров от НСА, който пък победи другия боксьор на БК "Мизия 80" в категорията Иво Хубенов с технически нокаут в третия рунд.

Боксьорът от Червен бряг Сергей Антонов не успя да продължи напред в категория до 91 кг, защото беше победен от Иван Стефанов от Локомотив (София) с технически нокаут във втория рунд. Днес неговият съгражданин Ивелин Иванов ще се качи на ринга в плевенската зала "Спартак" за четвъртфинална среща срещу Светослав Рангелов от БФБ. При победа червенобрежанинът ще се окичи най-малко с бронзово отличие.


Добавено в: Четвъртък, 19 Ноември 2015 08:33

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.