Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Над 150 боксьори идват в Плевен за първия кръг на Държавния шампионат

PostHeaderIcon Над 150 боксьори идват в Плевен за първия кръг на Държавния шампионат

Новини - Бойни спортове
Над 150 боксьори от цялата страна се събират през следващата седмица в Плевен за първия кръг от Държавния лично-отборен шампионат за мъже и Купа България. От 17 до 21 ноември на ринга във волейболната зала на спортен комплекс "Спартак" ще се качат едни от най-добрите боксьори, сред които световният шампион Детелин Далаклиев, европейският шампион Даниел Асенов - Тайсъна, носителят на купа "Странджа" Симеон Чамов, медалистът от ЕП Тинко Банабаков, призьорът от международни първенства Радослав Пантелеев. Това съобщава старши-треньорът на Боксов клуб "Спартак" (Плевен) Георги Тончев и уточнява, че официалното откриване на надпреварата е насрочено за 16.00 часа във вторник.

"Ще бъде труден турнир с много оспорвани мачове. Надяваме се, че ще се представим добре и ще защитим традициите на отбора по бокс на "Спартак" (Плевен). Не трябва да забравяме, че бяхме наказани с лишаване от домакинство за последните две години и сега подновяваме участието си", коментира Георги Тончев.

По предварителна информация, другият плевенски боксов клуб "Мизия" с президент Александър Владимиров, също ще излъчи свои състезатели. Файтърите на "Скорпион" обаче няма да участват, тъй като се подготвят за международен турнир през декември.


Добавено в: Петък, 13 Ноември 2015 19:54

Четвъртък,
 18 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.