Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенчанинът Радослав Панталеев е четвъртфиналист на Европейското по бокс в Самоков

PostHeaderIcon Плевенчанинът Радослав Панталеев е четвъртфиналист на Европейското по бокс в Самоков

Новини - Бойни спортове
Плевенчанинът Радослав Панталеев стана седмият български боксьор, който се класира за четвъртфиналите на Европейското първенство в Самоков, съобщават от Българската федерация по бокс. Снощи в кат. до 81 кг той буквално отказа съперника си Бошко Драшкович от Черна гора и спечели с технически нокаут. Състезаващият се в момента за тима на ЦСКА Панталеев категорично надигра съперника си в първите два рунда, като във втория черногорецът получи официално предупреждение, след като не спря да държи Панталеев. На почивката преди последните 3 минути Драшкович хвърли ръкавиците и отказа да довърши двубоя, явно осъзнавайки безсилието си срещу мощните удари на българина.

Така плевенчанинът влезе в историята на 41-ия Европейски шампионат с първия случай на отказал се боксьор. Негов съперник в спора за полуфиналите ще бъде водачът в схемата Хрвойе Сеп от Хърватия, който победи с единодушното решение на съдиите испанеца Камачо Фернандес. Мачът на Панталеев в 1/4-финалите ще се играе днес след 19.00 часа.

Преди да стигне до този стадий на първенството, роденият в Плевен боксьор, се наложи в първия кръг над Полинеикис Каламарас от Гърция с 3:0 (30:27, 30:27, 29:28).


Добавено в: Сряда, 12 Август 2015 07:33

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.