Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенските боксьори Детелин Далаклиев и Иво Стоянов с победи на старта на Държавното

PostHeaderIcon Плевенските боксьори Детелин Далаклиев и Иво Стоянов с победи на старта на Държавното

Новини - Бойни спортове
Боксьорите на плевенския клуб "Мизия" Детелин Далаклиев и Иво Стоянов стартираха с лесни победи на Държавното първенство, което се провежда в град Пазарджик. Световният шампион от Милано'2009 се справи в първия кръг в категория до 60 кг със съпротивата на Виктор Шалафов от Академик (София), като го победи по точки с 3:0 (30:25, 30:27, 30:27). Следващият съперник на неколкократния Спортист на Плевен ще бъде Константин Раду от Победа (Бургас). Бургазлията спечели първия си бой с технически нокаут в третия рунд срещу Велко Велков от Априлец (Ямбол).

Другият плевенчанин, който имаше мач вчера, Иво Стоянов също победи по точки с 3:0 своя противник - Янис Ясин от софийския Академик в категория до 75 кг. И тримата съдии край ринга са дали еднаква точкова разлика за боксьора на "Мизия" - по 30:27. В днешната сесия, която започва от 15.00 часа в зала "Васил Левски" в Пазарджик Стоянов ще се изправи срещу Антон Стефанов от Сливен, който преодоля първия кръг също след успех с 3:0 над Николай Чавдаров от Благоевград.

На шампионата в Пазарджик плевенския клуб "Мизия" има и още един състезател. Това е Александър Георгиев в най-тежката категория - над 95 кг. Нашият боксьор не игра в първия кръг, като жребият му отреди да се бие директно в четвъртфиналите. Така днес Георгиев ще влезе в битка за медалите с Бирджан Метин от Добрич, който също почиваше на старта на първенството.


Добавено в: Сряда, 28 Януари 2015 13:12

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.