Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Четирима плевенчани финалисти на шампионата по бокс

PostHeaderIcon Четирима плевенчани финалисти на шампионата по бокс

Новини - Бойни спортове
Плевен ще бъде представен от четирима боксьори във финалите на Държавния личен шампионат, който се провежда в зала "Спартак". Детелин Далаклиев спечели убедително срещата си от полуфиналите. Бившият световен шампион, който се състезава за боксов клуб Мизия - Плевен се класира за финала в кат. 56 кг. Противникът му днес - Костадин Минев (Ямбол), се отказа след първия рунд. Далаклиев ще се срещне с Йосиф Стойчев (НСА). Неговият противник на полуфинала днес - Стоян Валентинов (Добрич) също се отказа в първия рунд. В кат. 91 кг Деян Петров (Спартак-Плевен) се наложи над Юлиян Янков (НСА) с 10:5 точки и във финала ще се изправи срещу Тервел Пулев.
В кат. 75 кг ще има плевенски финал, след като Христо Христов (Спартак-Плевен) победи Антон Стефанов (Сливен) с 10:5, а Румен Мотовски също от Плевен на полуфинала взе убедителна победа с 12:2 от Владимир Георгиев (Червен бряг).
В кат. 52 кг Георги Огнянов (Спартак-Плевен) загуби от Стефан Иванов (Левски) с 18:4 точки и отпадна. Във финала Иванов ще се боксира с Джино Благоев (Славия), който се наложи трудно над Михаил Асенов (Сливен) с 6:5 точки.
При 64-килограмовите боксьори Ангел Тодоров (Мизия-Плевен) падна от Никола Николов (НСА) с 10:2 точки. Николов ще играе на финала срещу Ангел Христов (Левски), който спечели срещу Георги Георгиев (ЦСКА) с 11:9.
В кат. 81 кг представителя от Червен бряг Десислав Василев загуби от Мариян Момчев (Добрич), заради прекратяване на срещата във втория рунд. На финала Момчев ще се боксира с Абдула Арабие (Левски), който се наложи с 16:4 над Стоимен Димитров.
Финалите са в четвъртък от 10 часа в зала "Спартак" в нашия град.

Добавено в: Сряда, 25 Януари 2012 23:19

Събота,
 2 Юли 2022 г.


Template created by TechLine.de.