Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Детелин Далаклиев: Игрите в Рио са най-голямата ми цел

PostHeaderIcon Детелин Далаклиев: Игрите в Рио са най-голямата ми цел

Новини - Бойни спортове

Детелин Далаклиев постигна нов успех в своята кариера, като стана за пореден път държавен шампион на първенството в Добрич, което се проведе през тази седмица. Веднага след своя триумф плевенчанинът даде кратко интервю за ПлевенУтре в което сподели как се чувства след титлата, какви са следващите му цели и какво очаква от предстоящия мач за световната боксова корона между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Ето какво каза големият спортист: "Взех си почивка през последната година, но не съм спирал с бокса. Имах нужда да презаредя. Това ми е първо състезание и не съм в оптимална форма. Догодина е по-важно, защото има световно и европейско. Ще играя и в световните профи серии".

"Ще опитам да взема квота за Рио 2016. Но не е само да вземеш квота. Ходил съм на две олимпиади досега, една изпуснах... Целта е да отидеш и да вземеш медал, за да останеш в историята. Ще бъда на 33 през 2016-та, но вече съм оформен боксьор и се чувствам по-зрял. Игрите в Рио са най-голямата ми цел", заяви световният шампион от Милано 2009.

"Това е мач на много голямо ниво - тежка категория, професионален бокс... Кубрат играе с Кличко за световна титла - това е наистина голямо нещо. Шансовете са 50 на 50, всичко е възможно. Стискаме палци за нашето момче и се надяваме да победи. Дано успее Кобрата, пожелавам му успех", коментира за плевенската медия Детелин Далаклиев по повод днешния мач на Кубрат Пулев с Владимир Кличко.


Добавено в: Събота, 15 Ноември 2014 11:23

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.