Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Далаклиев е спортист на Плевен за 2011 г.

PostHeaderIcon Далаклиев е спортист на Плевен за 2011 г.

Новини - Бойни спортове
Световният шампион по бокс от Милано 2009 Детелин Далаклиев беше избран за спортист на годината в нашия град. Националът, който в момента е състезател на боксов клуб Мизия (Плевен) спечели безапелационно анкетата, след като събра 402 точки от 450 възможни. На второ място остана друг боксьор - Диян Петров с 231 точки, а третата позиция зае кикбоксьорът Димитър Пенчев от клуб "Скорпион" с 217 точки.
През 2009 година Далаклиев също беше избран за Спортист №1 на Плевен. През тази година най-добрият български боксьор зае пето място на Световното първенство в Азърбайджан и спечели олимпийска квота за Игрите в Лондон през следващата година.
Десятката на най-добрите спортисти в нашия град се допълва от Тина Теофилова, Михаил Костов, Хрисимир Димитров, Гергана Витанова, Халил Атанасов, Румен Мотовски и Инна Иванова.
За най-перспективен млад състезател беше избран Антоан Ван, който взе вицесветовна титла в синхронните скокове на батут за юноши младша възраст.
Наградата за отбор на годината бе присъдена на клуба по бойни изкуства Петромакс, а за треньор на годината в Плевен беше определен Александър Владимиров, който в момента е наставник на националния отбор по бокс за юноши.

Добавено в: Петък, 16 Декември 2011 15:20

Събота,
 2 Юли 2022 г.


Template created by TechLine.de.