Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Далаклиев отказа първия си противник на първенството в Плевен

PostHeaderIcon Далаклиев отказа първия си противник на първенството в Плевен

Новини - Бойни спортове
Плевенчанинът Детелин Далаклиев започна с бърза победа първата си среща от първи кръг на Държавното първенство по бокс, което се провежда в нашия град. Противникът му Станчо Върбанов от Русе се отказа още в началото на първи рунд. Тервел Пулев няма да вземе участие в състезанието, защото е с опериран нос и се лекува. Младен Манев също ще отсъства от ринга в Плевен, тъй като се състезава в полупрофесионалната лига в Мексико.
127 състезатели от 33 клуба ще премерят силите до събота в Държавното отборно първенство по бокс - 1-ви кръг и в турнира за Купата на България в плевенската зала "Спартак". Главен съдия е Август Иванов.
Състезанието бе открито от секретаря на Община Плевен Бранимир Мирчев. Днес се проведоха първите 30 срещи. Всеки ден програмата започва от 16.00 часа, а на 10 декември е финалът - от 10.00 часа. В Плевен е предвидено и заседание на Управителния съвет на Българската федерация по бокс в петък от 11.00 часа, като на него се очаква да бъде утвърден за треньор на националния отбор по бокс Михаил Таков.

Добавено в: Четвъртък, 08 Декември 2011 00:19

Събота,
 2 Юли 2022 г.


Template created by TechLine.de.