Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Каратеките на Спартак (Плевен) с 12 отличия от Европейското първенство и купа в Унгария

PostHeaderIcon Каратеките на Спартак (Плевен) с 12 отличия от Европейското първенство и купа в Унгария

Новини - Бойни спортове
Отлично се представиха състезателите на Карате клуб Спартак (Плевен) на провелото се между 4 и 6 април в град Егер (Унгария) Европейското първенство и купа по шотокан карате-до, съобщава Инфо Плевен. В шампионата участваха каратисти от 25 държави от европейския континент - Испания, Италия, Германия, Словения, Словакия, Азербайджан, Латвия, Беларус, Ирландия, Англия и др. Националният отбор на България спечели на Европейската купа общо 20 медала, 5 от които са на плевенските състезатели. С бронзови медали в своите възрастови групи се завърнаха - Никола Йотов - с две трети места, Никола Чонов, Габриел Колев и Кристиян Петракиев.

На Европейското първенство националният ни отбор спечели общо 40 медала във всички възрасти и дисциплини. За плевенските състезатели медалите са 7 на брой - 4 сребърни и 3 бронзови. Вицеевропейски титли извоюваха Емил Недялков, Росица Николова, Марк Томов и Петър Петров, който спечели сребърен медал в дисциплината отборно кумите младежи.

Всички национални състезатели на Карате клуб Спартак след едноседмична почивка ще започнат подготовката си за световното първенство, което ще се проведе през есента в Полша. В рамките на тренировъчния процес са включени 6 турнира и 2 лагера, уточни Милена Кирниколова, старши треньор на Карате клуб Спартак (Плевен).

Източник: infopleven.com


Добавено в: Четвъртък, 10 Април 2014 10:45

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.