Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ "Никога не се предавай" или историята на Детелин Далаклиев в книга

PostHeaderIcon "Никога не се предавай" или историята на Детелин Далаклиев в книга

Новини - Бойни спортове
"Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев" се казва книгата, която описва живота на световния шампион по бокс от Милано 2009. Автор и издател на проекта е журналистът Георги Стоянов. Повече от година той събирал, записвал и обработвал живота на големия български спортист. Биографичната книга ще ви покаже истинската история на големия български спортист: първите му стъпки в бокса, нелекия път до титлата в Милано и до това българският химн да звучи в негова чест, както и моментите на безпомощност и разочарование, моментите на радост, любимите му мачове и любимите му хора. "С тази книга Детелин не завършва своя спортен път. Не. Бъдете сигурни в това. Това е неговият живот. Неговата истина. И вярвам, че тази книга показва само неговия първи рунд", казва Георги Стоянов.

Той се вдъхновил за книгата от множеството подобни проекти за редица действащи спортисти от целия свят. "България е създала много шампиони и всеки един от тях заслужава да разказва за живота си. Историята на Детелин е наистина вдъхновяваща и си заслужава да бъде прочетена. Надявам се да има повече такива книги", добавя авторът, който има зад гърба си и две други книги.

В „Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев“ световният шампион разказва за всичко от живота си до този момент, като не е пропуснат и допира му с политиката, за който разкрива много неизказани истини. Любопитни разкази и разкрития съпътстват всеки един от житейските епизоди, които са описани в книгата.

Книгата може да бъде поръчана от официалната страница на Детелин Далаклиев във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Detelin-Dalakliev/237062117317?fref=ts, където ще се открие и допълнителна информация за местата, на които ще се продава. Поръчки може да се правят и на телефон 0885 91 30 91. Бонус за читателите ще е и това, че всяка една книга ще е лично подписана от Детелин Далаклиев и автора. Цената й е 12 лева.


Добавено в: Понеделник, 10 Март 2014 11:27

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.