Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Шампионска титла за плевенската каратистка Гергана Витанова от турнир в Троян

PostHeaderIcon Шампионска титла за плевенската каратистка Гергана Витанова от турнир в Троян

Новини - Бойни спортове
Поредната си шампионска титла спечели плевенската каратистка Гергана Витанова. Състезателката на КБИ "Петромакс" грабна златното отличие на провелия се на 22 февруари в град Троян Национален турнир по карате за мъже и жени за Голямата награда на Троян, информират от плевенския карате-клуб. Витанова извоюва първото място в дисциплината ката индивидуално, категория опън, като тук вицешампионка стана нейната съотборничка Магдалена Иванова. В дисциплината кумите индивидуално каратиста на КБИ "Петромакс" Пламен Диков се окичи със сребърен медал, след като се представи отлично в състезанието. Диков до последната минута водеше с 2:1 точки във финалния двубой, но не успя да грабне голямата награда, защото загуби в самия край на срещата с 3:2 точки от своя опонент.

В състезанието, чийто организатор беше карате-клуб "Атнес" - Троян, взеха участие 60 каратеки от цялата страна. На откриването всички спортисти бяха приветствани от кмета на Троян - Донка Михайлова, и от вицепрезидента на БНФК и президент на КБИ "Петромакс" - Русалин Русалинов.

От Клуб бойни изкуства "Петромакс" участваха 4 състезатели, а следващото изпитание за плевенските каратеки ще бъде Републиканското първенство за всички възрастови групи, което ще се проведе в град София в края на месец март.


Добавено в: Вторник, 25 Февруари 2014 18:02

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.