Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенчанка ще представя България на Европейското първенство по карате в Португалия

PostHeaderIcon Плевенчанка ще представя България на Европейското първенство по карате в Португалия

Новини - Бойни спортове
Плевенчанката Габриела Горанова ще представя България на започващото в петък Европейско първенство по карате за юноши и девойки старша възраст, младежи, жени и мъже до 21 години. Възпитаничката на Спортно училище „Георги Бенковски” - Плевен и състезател на Клуб по бойни изкуства „Петромакс” - Плевен ще участва в дисциплините кумите индивидуално в категория до 54 кг за девойки старша възраст, както и кумите отборно. Състезанието е от 7 до 9 февруари в Лисабон (Португалия). Организатори и домакини на първенството са Португалската национална карате федерация и Европейската карате федерация, според чиито норми и правила ще бъде проведено и самото първенство.

Българският национален отбор по карате отпътува с пълен състав, като официалната делегация се води от Русалин Русалинов - Вицепрезидент на Българската национална федерация по карате (БНФК) и Председател на УС на КБИ „Петромакс”.

Припомняме, че Габриела Горанова бе наградена като Спортист № 3 за най-перспективен млад състезател до 18 години на номинациите на Община Плевен за спортисти на 2013 година. През свободното си време Габриела е помощник-инструктор на начинаещата група на клуба в зала „Спартак”.

Източник: радио "Плевен"


Добавено в: Сряда, 05 Февруари 2014 11:45

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.