Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Плевенчанката Бетина Кисьова №1 за месец октомври

PostHeaderIcon Плевенчанката Бетина Кисьова №1 за месец октомври

Новини - Бойни спортове
Плевенската каратистка Бетина Кисьова и състезателят по мотоциклетизъм Ангел Караньотов си поделиха първото място в анкетата за "Най-добър млад спортист на месец октомври", организирана от Viasport.bg и Пресклуб „България”. Те събраха по 10 гласа в допитването до спортните журналисти. С 4 точки след тях остана джудистката Магдалена Върбанова, а 2 вота получи и Майкъл Иванов (мотоциклетизъм). Viasport.bg награди днес и двамата призьори с почетни статуетки. През октомври 15-годишната Кисьова спечели пълен комплект медали от Световната купа за деца и юноши в Хале, а Караньотов стана европейски шампион по супермото в клас до 450 куб. см.
„Доволна съм от представянето си в Хале. Това беше първото ми световно и съм радостна, че успях да покажа способностите си”, сподели Бетина, която е състезателка на плевенския клуб Спартак.
„През целия сезон нямах никакъв късмет. Определено не съм доволен от постигнатото”, изненада с изявлението си младият Караньотов.
„При нас проблемът е, че нямаме нормална тренировъчна база - обясни личната треньорка на Бети и председател на Спартак (Плевен) Милена Кирниколова. - От общината не получаваме никаква помощ, освен че са ни предоставили залата за стопанисване. Тя обаче е едва 50 квадратни метра, а в нея тренират 50-60 деца”, допълни тя. „За следващата година си пожелавам да дублирам европейската си титла. Бих искала да стана първа и на световното, макар това да бъде доста трудно”, каза Бетина Кисьова.
Ангел Караньотов пък си пожела повече късмет, който да го отведе и при големите заводски тимове.

Добавено в: Петък, 11 Ноември 2011 22:46

Събота,
 2 Юли 2022 г.


Template created by TechLine.de.