Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ 11 медала и второ място за отбора на карате-клуб "Петромакс" от Международен турнир в Каварна

PostHeaderIcon 11 медала и второ място за отбора на карате-клуб "Петромакс" от Международен турнир в Каварна

Новини - Бойни спортове
Миналата събота и неделя, 14 и 15 септември, в град Каварна се състоя 8-ия Международен турнир по карате за Купата на Каварна, в който взеха участие 110 каратисти от 19 клуба от страната. Плевенският клуб по бойни изкуства "Петромакс" участва на семинар, предшестващ турнира, и на самото състезание, с трима съдии - Ангел Ленков, Ивайло Петков, Станимир Недялков и девет каратеки, които с успехите си класираха клуба на второ място по брой медали в крайното комплексно класиране. Плевенските бойци извоюваха 4 златни, 6 сребърни и 1 бронзов медал. Отлично представяне в дисциплината кумите индивидуално направиха Ивет Горанова и Николай Асенов, като и двамата станаха шампиони в своите категории. Съотборникът им Станислав Цанов, който въпреки, че игра контузен от лагера предишния ден, надви опоненти в три срещи и игра клубен финал в категория над 45 кг срещу съотборника си Теодор Димитров. Цанов се класира на първо място и се окичи със златния медал в категорията, а Димитров стана вицешампион.

Другият клубен финал бе в категория Опън при момичетата родени 1998-1999 г., където след много нарушения Виктория Росева и Габриела Горанова си поделиха медалите. Шампион в категорията стана Габриела, а Виктория - вицешампион. Ивайло Петков се състезава в две дисциплини: кумите индивидуално в категория над 75 кг - при мъжете - където стана вицешампион и в отборната дисциплина кумите, където с лекота надви опонентите си и помогна значително за класирането на отбора на "Ковънтри" от Англия на третото място.

С три сребърни медала се прибра в Плевен Магдалена Иванова - вицешампионски титли в категория Опен - дисциплина кумите индивидуално - една при девойките и една при жените. Иванова успя да грабне и среброто в дисциплината ката индивидуално за девойки.


Добавено в: Четвъртък, 19 Септември 2013 15:56

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.