Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БОЙНИ СПОРТОВЕ Кикбоксьорите на плевенския клуб Скорпион с две титли от Държавното в Пловдив

PostHeaderIcon Кикбоксьорите на плевенския клуб Скорпион с две титли от Държавното в Пловдив

Новини - Бойни спортове
Плевенският клуб по кикбокс Скорпион се завърна от Държавното първенство за мъже, жени и юноши старша възраст, което се проведе в град Пловдив, с четири престижни отличия. Плевенските бойци извоюваха 2 шампионски титли, както и 2 бронзови медала от състезанието. Над 200 състезатели от 30 клуба в страната взеха участие в надпреварата. Скорпион бе представен от четирима кикбоксьори, като всички се представиха повече от успешно и спечелиха медали. Двете титли завоюваха Захари Бойчев с треньор Димитър Пенчев при мъжете и Кристиян Петков - Кико с наставник Стилян Ангелов при юношите.

С бронзови отличия се окичиха Ивайло Кучкански при мъжете и Дилян Нехаризов при юношите. „Състезанието събра най-добрите в нашия спорт. Конкуренцията във всяка категория бе жестока, а ние успяхме да спечелим 4 медала. Благодарни сме на нашия президент Светослав Богданов и на Тодор Пачеджиев, които направиха всичко възможно да проведем качествена подготовка и да се класираме четвърти в отборната надпревара”, коментира Бойко Янчев, който предвождаше плевенския тим на първенството.

Плевенският кикбокс бе представен и в съдийството от Емил Гашев. Кметът на село Тотлебен се отличи със своите принципни решения и не случайно бе рефер на най-напечените финални срещи.

Източник: plevenlive.bg


Добавено в: Четвъртък, 12 Септември 2013 10:54

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.