НБЛ

НБЛ (мъже)

21-04-2018

Спартак : Академик Бултекс

81:103 (53:51)


НБЛ (мъже)

18-04-2018

Черно море Тича : Спартак

76:89 (33:48)


НБЛ (мъже)

10-04-2018

Академик София : Спартак

101:73 (53:38)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало БАСКЕТБОЛ Александър Дяковски: Искам Спартак да играе бърз и атрактивен баскетбол

PostHeaderIcon Александър Дяковски: Искам Спартак да играе бърз и атрактивен баскетбол

Новини - Баскетбол
В събота започва новия сезон в Националната баскетболна лига за мъже. Плевенският Спартак ще приеме в зала "Балканстрой" от 18.00 часа отбора на Черноморец (Бургас) в среща от първия кръг на първенството. Ето какво сподели пред баскетболния сайт BGbasket.com старши-треньорът на плевенчани Александър Дяковски. Наставникът отговори на въпроси относно подготовката, очакванията от сезона и съперниците през тази година. "Много съм доволен от подготовката с оглед на това, че в сряда за първи път станахме девет човека. Преди това постоянно бяхме с максимум осем, но въпреки това съм доволен от всичко - от желанието и старанието на момчетата. Харесаха ми и контролите, които не бяха много, но все пак достатъчно".

"Като всяко ново начало е нормално амбициите ни да са големи. Нашата цел ще бъде да играем бърз, атрактивен и високо резултатен баскетбол и да направим облик и стил на отбора, с който другите да се съобразяват", заяви Дяковски.

"Фаворитите общо взето са ясни. Лукойл Академик и Балкан ми се виждат с най-сериозни селекции до момента. Мисля си обаче, че първенството този сезон ще бъде по-интересно от миналото. Това е така, тъй като смятам, че доста отбори са с по-изравнени възможности и ще има доста непредсказуеми мачове. Това се надявам да се получи, за да има по-интересен шампионат и да започнем най-накрая да връщаме хората в залата", завършва треньорът на Спартак.


Добавено в: Петък, 09 Октомври 2015 19:02

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.