Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Тереза Маринова отново стана майка

PostHeaderIcon Тереза Маринова отново стана майка

Новини - Атлетика
Семейството на олимпийската шампионка по лека атлетика Тереза Маринова се увеличи с още един член. Плевенчанката роди второто си дете, което този път е момче, днес в столичната АГ клиника Шейново под вещите грижи на д-р Велев. Бебето се е появило на бял свят с височина 49 см и тегло от 3.500 кг и ще носи името Калин. Щастливите родители Тереза и Трендафил изказват благодарност към д-р Велев. Първото дете на двойката - Дарина, ще навърши 2 г. през следващия месец.

Тереза Маринова, може би най-добрата плевенска спортистка за всички времена, след приключването на спортната си кариера през 2008 г. се отдаде на треньорската дейност, като беше активна и по време на бременността си. Тя имаше собствено предаване в олимпийската програма на БНТ по време на Игрите в Лондон. Маринова е актуална световна рекордьорка за девойки в тройния скок, тя е олимпийска шампионка от Сидни 2000. Нейни са титлите от шампионата на планетата в зала през 2001 г. и на Европа от 2002 г.

Плевенспорт честити на спортистката и на нейното семейство щастливото събитие, като им желае малкият Калин да расте здрав и щастлив и да им носи много радост и хубави емоции!

Добавено в: Събота, 22 Декември 2012 18:20

Четвъртък,
 1 Декември 2022 г.


Template created by TechLine.de.