Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Плевенчанката Андриана Бънова смени треньора си

PostHeaderIcon Плевенчанката Андриана Бънова смени треньора си

Новини - Атлетика
Родената в Плевен лекоатлетка Андриана Бънова смени своя треньор. Тя направи тази сериозна промяна в своята спортна кариера само месец след края на Олимпийските игри в Лондон. Новият наставник на скачачката ще бъде софиянецът Борис Воденичаров. Заедно с Бънова при Воденичаров се мести и нейния годеник гюлетласкачът Георги Иванов. Двамата атлети напускат Сливен, където Андриана се подготвяше при Атанас Иванов, а Георги - при Злати Иванов. „Двамата вече са в София и започваме подготовка”, каза Воденичаров за BGathletic.com.

Андриана Бънова започна своята кариера в родния Плевен, като се подготвяше при Светослав Топузов. През 2009 година тя се премести в Сливен, където продължи своята кариера. Шампионката ни в тройния скок има 14.34 метра лично постижение от миналата година.

Освен Бънова и Иванов към групата на Воденичаров ще премине и рекордьора ни на копие Кольо Нешев, който за година тренираше при Христо Марков. След няколкогодишна пауза в сектора за мятане на диск ще се завърне и Енчо Щерев, който също е избрал Воденичаров за свой треньор.

Добавено в: Петък, 21 Септември 2012 11:00

Четвъртък,
 1 Декември 2022 г.


Template created by TechLine.de.