Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Тереза Маринова става ТВ водеща

PostHeaderIcon Тереза Маринова става ТВ водеща

Новини - Атлетика
Олимпийската шампионка Тереза Маринова скоро ще има ново амплоа. Плевенчанката ще бъде козът на БНТ за предстоящите Летни игри в Лондон. Бившата атлетка ще води собствено предаване, което ще има 18-часа ефир от британската столица. „Олимпиадата с Тереза Маринова” ще бъде ежедневно ток-шоу, което ще се излъчва по обяд от Лондон. В предаването ще бъдат канени българските участници на Игрите, олимпийски легенди, треньори, доброволци и интересни личности. Тереза и нейните събеседници ще имат за цел и да запознаят младите почитатели на спорта с традицията в Олимпийските игри от нейната забавно-познавателна страна.

Тереза призна пред медиите, че предложението да бъде водеща на БНТ е дошло още преди Олимпиадата в Пекин преди четири години, но тогава е отказала. "Получих предложението от БНТ още преди Олимпиадата в Пекин, но тогава все още бях под влиянието на емоциите и отказах. Все пак щях да участвам на тези Игри като състезател и дори не исках да ги гледам. В крайна сметка ги проследих по телевизията", сподели Маринова.

Припомняме, че близо месец преди Игрите в китайската столица Маринова обяви, че прекратява състезателната си кариера заради многобройните контузии, които съпътстваха кариерата й в последните години.

Родената в Плевен атлетка пътува за Лондон на 27 юли и зрителите на БНТ ще могат да се насладят на предаването й още на 28 юли, когато в 11.30 часа ще бъде излъчено първото предаване "Олимпиадата с Тереза Маринова".

Добавено в: Понеделник, 16 Юли 2012 22:10

Сряда,
 27 Септември 2023 г.


Template created by TechLine.de.