Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Девет медала за атлетите на Плевен и Червен бряг от НШ за младша възраст

PostHeaderIcon Девет медала за атлетите на Плевен и Червен бряг от НШ за младша възраст

Новини - Атлетика

Три шампионски титли, четири сребърни медала и два бронзови спечелиха състезателите на АК Плевен 2014, Спринт (Червен бряг), СКЛА Спартак и СКЛА Феникс 2004. Сториха го по време на националния шампионат по лека атлетика за юноши и девойки младша възраст в столична зала „Асикс Арена”. Троен успех за Добромир Николов от АК Плевен 2014. Възпитаникът на треньора Никола Николов (негов дядо) стана шампион на 60 метра с препятствия и вицешампион в бягането на 200 м.

Щафетата на АК Плевен 2014 (Цветелин Кирилов, Цветан Георгиев, Теодор Димитров и Добромир Николов) е вицешампион при юношите на 4х1 обиколка. Съотборничката му Деница Иванова взе титлата на скок височина. Тук вицешампионка е Цветелина Герганова от СКЛА Спартак. В същата дисциплина, но при юношите златния медал е за Габриел Митов от Спринт (Червен бряг). Със сребърния се окичи Александър Бегов от СКЛА Спартак.

Цветелин Кирилов пък се окичи с бронзов медал в скока на дължина. Същото отличие и за Алина Грънчарова от СКЛА Феникс 2004 в тройния скок.


Добавено в: Понеделник, 22 Януари 2018 19:51

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.