Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА 13 медала за лекоатлетите от региона

PostHeaderIcon 13 медала за лекоатлетите от региона

Новини - Атлетика

Три шампионски титли, по 5 сребърни и бронзови медали спечелиха лекоатлетите от региона от националния шампионат за юноши и девойки старша възраст в София.
Отличниците са Матилда Ангелова от Спартак (Плевен) взела първото място в скока на височина. В същата дисциплина, но при юношите триумфира Сунай Янушев от Спринт (Червен бряг). Втори тук е Габриел Владимиров от АК "Плевен 2014". Очаквана титла за състезателката от АК "Георги Дъков" - Полина Макаева. Тя бе с класа над всички в мятането на диск. Бронзовият медал тук е за Кристияна Николова от плевенския Спартак.

Съотборниците й Геновева Иванова и Мирослав Тодоров пък са вицешампиони в хвърлянето на копие. Същото постижение и за съекипниците от Атлетик 90 (Луковит) - Андрей Трифонов и Наталия Иванова на 3000 м стипълчейз. Наталия се окичи и с бронз в бягането на 3000 м. Трети места още за Павел Танковски (Спартак-Койнаре), Александър Нинов (Спартак-Плевен) и Йоан Филипов (Стратеш Атлетик-Ловеч) в дисциплините, съответно на 800 м, десетобой и 5000 м.


Добавено в: Сряда, 22 Юни 2016 19:04

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.