Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Тихомир Иванов започва в Австрия и Чехия

PostHeaderIcon Тихомир Иванов започва в Австрия и Чехия

Новини - Атлетика


Снимка: Архив

В два европейски турнира ще участва плевенският състезател в скока на височина Тихомир Иванов. Мениджър е предложил на национала и треньорът му Георги Гетов състезания в Австрия и Чехия, а най-добрият роден тандем в тази лекоатлетическа дисциплина е дал съгласието си.

Първият турнир е в петък вечерта - 12 февруари в австрийската столица Виена. Второто състезание е на 16 февруари (вторник) в чешкият град Острава. Третото участие до края на месеца ще е държавното първенство за мъже, където естествено Тихомир ще се стреми да добави поредната титла сред успехите си.

И трите надпревари са част от подготовката на плевенчанина, който в момента се състезава за свищовският клуб СК „Свилоза“. Именно Иванов бе избран за Спортист №1 на крайдунавският град за 2015-а. Година по-рано бе определен за най-добрият спортист на Плевен.

Основната цел пред него сега е преодоляване на 229 см - резултат, който ще му даде „зелена светлина“ за участие в летните олимпийски игри в Рио де Жанейро (Бразилия) през тази година.


Добавено в: Вторник, 09 Февруари 2016 11:49

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.