Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Близо 300 деца участваха в третия турнир по лека атлетика "Децата на Плевен"

PostHeaderIcon Близо 300 деца участваха в третия турнир по лека атлетика "Децата на Плевен"

Новини - Атлетика


Около 300 деца от цялата община взеха участие в третото издание на турнира по лека атлетика "Децата на Плевен", пише Плевен за Плевен. Традиционната надпревара се проведе на закритата лекоатлетическа писта и бе организирана от СКЛА "Спартак". Официални гости на откриването на турнира бяха областният управител Ралица Добрева и народният представител Владислав Николов, който приветства участниците, като не скри радостта си от факта, че толкова много плевенски малчугани са привлечени от магията на спорта.

Състезанието протече в три дисциплини - скок дължина от място и със засилване и спринт 60 метра, като участниците мериха сили в различни възрастови групи при момичетата и момчетата.

Призьорите в турнира получиха медали, а на най-бързите момче и момиче бяха връчени красиви статуетки. Всички малки лекоатлети в надпреварата пък бяха наградени от организаторите с тениски.

В дисциплината 60 метра победители в третия турнир станаха Цветан Георгиев от СОУ "Пейо Яворов” при момчетата и Емили Найденова от Математическата гимназия при момичетата. Наградите на завършилите в челната тройка лекоатлети бяха връчени от новоизбрания кмет на Община Плевен Георг Спартански.


Коментари

B
i
u
Quote
Code
List
List item
URL
Име *
Код   
Коментирайте

Добавено в: Събота, 07 Ноември 2015 18:29

Вторник,
 16 Януари 2018 г.
Предстоящи срещи

2018-01-20, 18.00 ч.

15 Кръг - НБЛ (мъже)

Спартак Плевен - Академик СофияTemplate created by TechLine.de.