Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА "Децата на Плевен" за втори път тази събота

PostHeaderIcon "Децата на Плевен" за втори път тази събота

Новини - Атлетика

250 малки лекоатлети от училищата в нашия град ще вземат участие в турнира по лека атлетика "Децата на Плевен", пише "Посредник". Надпреварата ще се проведе за втори път, като я организира Спортният клуб по лека атлетика "Спартак". Официалното откриване е в събота от 8.45 часа в покритата лекоатлетическа писта. Четвърт час по-късно започва състезанието, като ще приключи в 14.00 часа. Атлетите ще се състезават в 4 дисциплини - 60 метра бягане, скок дължина от място, скок дължина със засилване и 40 метра бягане за най-малките (родени 2007-2008 г.).

Всички училища от Плевен са заявили участие. В надпреварата ще бъдат включени ученици родени между 2002 и 2008 година. Във всяка възрастова група на отделните дисциплини ще бъдат излъчени призьори. Кулминацията ще бъде финално бягане, което ще определи най-бързите момче и момиче на Плевен.

За най-добрите са осигурени много награди - предметни, медали, грамоти и новия брой на списание "Атлетика", на чиято корица ще е плевенският състезател по скок на височина Тихомир Иванов.


Добавено в: Четвъртък, 30 Октомври 2014 18:35

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.