Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Александра Асенова е на крачка от класиране за финала в конкурса Мис BGathletic.com 2014! Гласувайте!!!

PostHeaderIcon Александра Асенова е на крачка от класиране за финала в конкурса Мис BGathletic.com 2014! Гласувайте!!!

Новини - Атлетика
Плевенската лекоатлетка Александра Асенова е съвсем близо до класиране за финала на конкурса Мис BGathletic.com 2014. Състезателката на Спартак (Плевен) в момента е в първата петица на временното класиране, заедно с Гала Чалъкова (Орловец 93 - Габрово), Елена Петрова (СК Европул), Ивет Лалова (Ивет Лалова Спринт академи) и Ралица Ламбова (СК "Венелина Венева"). Петте атлетки са единствените от 18-те номинирани, преминали границата от 1 000 гласа до сега. Временен лидер е Чалъкова, която има повече от 2 400 гласа. До края на вота остава само една седмица, в която можете да промените класирането в полза на Александра, като най-малко да затвърдите мястото й във финалната петица.

Първата фаза на конкурса е до 30 юни. На 1 юли от най-големия лекоатлетически портал - BGathletic.com ще обявят и финалистките. От преминалите в Топ 5, отново посетителите на атлетическия сайт ще могат да изберат и Мис BGathletic.com 2014.

Организаторите отново напомнят, че всеки потребител има право да даде само три гласа от едно IP в първия етап на конкурса. Така конкурсът ще бъде по-справедлив и ще се намалят до минимум измамите.

Припомняме, че 19-годишната плевенчанка Александра Асенова е не само красива, а също и голям лекоатлетически талант. През февруари тази година младата надежда спечели два сребърни медала при девойките старша възраст в дисциплините скок дължина и троен скок от Националния шампионат по лека атлетика на закрито, който се проведе в зала "Добротица" в Добрич.

Можете да дадете своя глас за талантливото плевенско момиче ТУК... За да гласувате за Александра е нужно само да натиснете върху снимката с нейния лик.


Добавено в: Вторник, 24 Юни 2014 10:55

Събота,
 20 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.