Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Плевенска лекоатлетка в борба за титлата Мис BGathletic.com! Подкрепете я!!!

PostHeaderIcon Плевенска лекоатлетка в борба за титлата Мис BGathletic.com! Подкрепете я!!!

Новини - Атлетика
Плевенската лекоатлетка Александра Асенова е сред номинираните за приза Мис BGathletic.com 2014. Състезателката на Спартак (Плевен) е в списъка с 18 българки, които ще си оспорват титлата за най-красивата атлетка на България за тази година. Гласуването вече започна, като то ще продължи от 28 април до 30 юни, като от специализирания сайт за лека атлетика BGathletic.com са създали специална интернет платформа за определяне на финалистките, която е на адрес miss.bgathletic.com. Петте атлетки, които съберат най-много гласове до 30 юни, ще оформят Топ 5 на втория финален етап на конкурса.

Oтново с гласовете на посетителите на най-популярния атлетически сайт ще се определи и челната тройка, както и носителката на короната Мис BGathletic.com 2014. Носителката на приза ще получи специална награда. От организаторите информират, че всеки потребител има право да даде само три гласа от едно IP в първия етап на конкурса. Така конкурсът ще бъде по-справедлив и ще се намалят до минимум измамите.

Екипът на BGathletic.com е направил обширна селекция от 50 красиви атлетки, от които са избрани 18 момичета. В селекцията са включени само картотекирани за 2014 г. в БФЛА състезателки, имащи право да участват в състезания за девойки старша възраст и жени (т.е. родени през и преди 1996 г.).

Припомняме, че плевенчанката Александра Асенова е не само красива, а и можеща спортистка. През февруари тази година младата лекоатлетическа надежда спечели два сребърни медала при девойките старша възраст в дисциплините скок дължина и троен скок от Националния шампионат по лека атлетика на закрито, който се проведе в зала "Добротица" в Добрич.

Плевенспорт призовава своите читатели - Дайте своя глас за талантливото плевенско момиче. Можете да го направите ТУК... За да гласувате за Александра е нужно само да натиснете върху снимката с нейния лик.


Добавено в: Събота, 10 Май 2014 11:19

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.