Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало АТЛЕТИКА Тихомир Иванов скачал с температура на Европейското за юноши в Италия

PostHeaderIcon Тихомир Иванов скачал с температура на Европейското за юноши в Италия

Новини - Атлетика
Плевенският лекоатлет Тихомир Иванов не се е представил успешно на наскоро провелото се Европейско първенство по лека атлетика за юноши в Риети (Италия) поради лошото си здравословно състояние по време на състезанията. На финала в сектора за висок скок талантливия скачач е бил с висока температура, която е оказала голямо въздействие върху постигнатите резултати от плевенчанина. Атлетът ни беше сред фаворитите за медалите, но в решителната битка се класира на последното за финалите 12-о място с 210 см.

Той е вдигнал температура в деня преди финалното състезание и пониженият му тонус е бил проблемът в деня на надпреварата, информира тим-лидерът на националния отбор по лека ателтика Диян Драшков. Българите са били настанени в хижа на 1 800 метра надморска височина и отдалеченост от Риети 50 минути.

Температурната разлика между мястото, където са спали и това, на което са се състезавали е била 15 градуса. Драшков обаче е доволен от представянето на атлетите ни, които се прибраха с един сребърен медал на Денис Димитров и национален рекорд на Красимир Стойчев.

Източник: bgathletic.com


Добавено в: Сряда, 24 Юли 2013 10:24

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.