Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ВОЛЕЙБОЛ Победа и две поражения за момичетата на Спартак 1996 на старта на Държавното първенство

PostHeaderIcon Победа и две поражения за момичетата на Спартак 1996 на старта на Държавното първенство

Новини - Волейбол
Момичетата до 15 години на волейболния плевенски тим Спартак 1996 записаха една победа и две загуби на старта на новия сезон в Държавното първенство. Възпитаничките на Виолета Антонова изиграха първите си три срещи на първия регионален турнир, който се проведе в град Враца на 14 и 15 ноември, информира Радио Плевен. Съперници на младите спартаковки бяха отборите на Олимпиец (Плевен), Павликени и Ботев (Враца). На старта на турнира се състоя плевенското дерби, в което съставът на Спартак 1996 надигра с категоричното 3:0 Олимпиец.

В следващите си два двубоя обаче тимът на Виолета Антонова допусна две поражения - от Ботев с 3:0 и от Павликени с 3:1 гейма. Наставникът на Спартак 1996 изрази разочарование от играта и представянето на волейболистките си. Очакванията на Антонова, че Мария-Магдалена Гарибова и Кристина Тодорова ще поведат по-неопитните, не се е оправдало.

"Не се получи спойката между тях и това е една от причините за неуспеха. В определени моменти имаше много добри неща, но нямаше последователност и желание, за да покажат най-доброто от себе си", коментира участието на момичетата в турнира Виолета Антонова.

Старши-треньорът на Спартак 1996 добави, че следващият турнир със същите съперници ще бъде в края на февруари и началото на март 2016 г. Това ще даде достатъчно време на отбора да се обиграе и да осмисли представянето си на сериозните турнири, които предстоят през следващата година.


Добавено в: Вторник, 17 Ноември 2015 09:15

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.