Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ХАНДБАЛ Девойките на Шугар ще играят квалификации за място във финалите на Държавното

PostHeaderIcon Девойките на Шугар ще играят квалификации за място във финалите на Държавното

Новини - Хандбал
Девойките до 19 години на плевенския хандбален отбор Шугар ще трябва да вземат участие в мини квалификационен турнир, ако искат да с класират за финалите на Държавното първенство. Турнирът ще се състои на 24 април (четвъртък) в Габрово, където между 25 и 27 април ще се проведат и държавните финали в тази възрастова група. Пет отбора се класират по право за последната фаза на шампионата, като това са тимовете на Бъки (Габрово), Етър’64 (Велико Търново), Ники спорт (Сливница), ХК Панагюрище и "Васил Левски" (Нови Пазар). Останалите три отбора, които ще се присъединят към тази компания, ще станат ясни след изиграването на три предварителни квалификационни двубоя. В тях ще се включат Шугар (Плевен), ХК Хасково, Шумен'98 и Нове-99 (Свищов).

Този четвъртък непосредствено преди срещите, от 15.00 часа, ще бъде теглен жребият за турнира, като четирите отбора ще бъдат разпределени в две двойки. Победителите от двата мача ще продължат напред, а загубилите ще се срещнат помежду си за спечелване на последното вакантно място за финалите. От Българската федерация по хандбал информират, че четирите отбора участници ще си разделят по равно разходите за съдии, делегат, лекар и обслужващ персонал.

Първата среща от мини-турнира ще се състои на 24 април от 15.30 часа, от 16.30 ще се проведе втория мач, а двубоят между загубилите тимове е предвиден за 17.30 часа същия ден.

Жребият за разпределение на отборите в групите на Държавния финал пък ще бъде изтеглен на 22 април (вторник) от 12.15 ч. в спортна зала "Орловец" в град Габрово, съобщават още от БФХ.


Добавено в: Понеделник, 21 Април 2014 10:33

Вторник,
 23 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.