ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Топ 5 на отборите с най-големи шансове за спечелване на Шампионска лига, според букмейкърите

PostHeaderIcon Топ 5 на отборите с най-големи шансове за спечелване на Шампионска лига, според букмейкърите

Новини


За поредна година турнирът на Шампионска лига ни предлага завладяващи сблъсъци още в началната си фаза. До привършването на мачовете в групите остава още един кръг, но вече са ясни почти всички отбори, които продължават напред в директните елиминации. В общи линии, големи изненади в това отношение няма. Топ отборите в Европа вече са си осигурили класирането и очакват да разберат какво ще им отреди жребият. Независимо от него обаче букмейкърите като Бет365 или българският Efbet, вече са подредили техния списък с очаквани победители в турнира. Ако сте привърженици на залаганията, то определено може да бъдете изкушени от добри коефициенти.

Подробна информация за най-добрите букмейкъри, както и възможностите, които предлагат те, ще откриете в Nostrabet, където екипът от специалисти ще ви ориентира най-точно как и къде да залагате, така че да увеличите максимално шанса си за успех. 

В анализа по-долу пък сме използвали коефициентите от Betfair.

Фаворит на почти всички букмейкъри е отборът на Барселона. Тимът е с коефициент 4.00, макар че не беше безгрешен в групата си. Каталунците записаха поражение от Манчестър Сити, а освен това, те не се представят и по най-добрия начин в испанската Примера дивисион. След няколко грешни стъпки съставът Луис Енрике вече изостава на четири точки от лидера Реал Мадрид. Меси обаче е в страхотна форма и вече има цели девет попадения в изиграни до този момент пет мача в групата. 

Много близо до тях в подреждането по коефициенти е отборът на Байерн Мюнхен, чийто шансове са оценени на 4.333. Баварците обаче също не са онзи тим от преди няколко години, който почти безпроблемно стигаше до финала. Тимът изпитва затруднения и това си личи както от втората им позиция в групата, така и от представянето им в Бундеслигата, където след 11 срещи все още не могат да оглавят класирането.

Чак на трета позиция е моментният носител на титлата, отборът на Реал Мадрид. Шансовете на кралския клуб се оценяват с коефициент 6.50. Те все още не са си осигурили първото място в групата, но имат самочувствието на тимът, който е печелил трофея два пъти в последните три негови издания. Ако към това добавим и купчината звездни имена в състава, то вероятността точно Реал Мадрид да е новият стар шампион далеч не е толкова малка. 

Говорейки за двете последни титли на Реал Мадрид, то няма как да не споменем, че и в двата случая бе победен един и същи отбор – Атлетико Мадрид. Именно Дюшекчиите са спрягани за още един от фаворитите за спечелване на трофея. Техният коефициент е 9.00 и той далеч не е случаен. Тимът има пет победи в пет мача в Шампионска лига този сезон, като надигран бе дори Байерн Мюнхен. Диего Симеоне е показал, че знае какъв е пътят до финала на турнира, така че сега му остава само да го извърви.

Топ 5 се затваря от Манчестър Сити с коефициент за спечелване от 10.00. Сините са единствени от изброените, които все още нямат своя звезден сезон в Шампионска лига. Съставът от звезди и многото милиони, които се наливат в клуба обаче кара букмейкърите да ги слагат сред фаворитите. В групата си те успяха да победят Барселона, което е заявка, че са готови да се срещнат и да надвият всеки отбор. 

Списъкът с претенденти обаче далеч не се изчерпва с тези пет отбора. Важно е да изберете и правилния букмейкър за вашия залог. В това отношение специалистите от Nostrabet знаят как да ви помогнат, предлагайки подробен анализ на възможностите в най-добрите букмейкърски сайтове.


Добавено в: Събота, 03 Декември 2016 21:57

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.