ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Футболисти на проби в Спартак (Плевен) ще се доказват срещу ЦСКА

PostHeaderIcon Футболисти на проби в Спартак (Плевен) ще се доказват срещу ЦСКА

Новини

Футболният Спартак (Плевен) тренира едва от няколко дни, но още утре ще изиграе първата си контрола - срещу ЦСКА в Тетевен. Датата 24 юни бе обявена отдавна, но плевенския тим закъсня със старта на подготовката. Той бе отлаган на няколко пъти заради неяснотата в коя група (Втора професионална лига или Северозападната „В” аматьорска) ще се състезава отбора през новия сезон.
Освен с недостатъчната подготовка спартаковци ще излязат и с некомплектован състав. Срещу амбициозния тим на армейците плевенчани ще противопоставят изцяло нов отбор. Той ще бъде съставен от около 15 млади играчи, които в момента са на проби в Спартак.

„За всеки тим е чест да премери сили с един от най-силните отбори у нас, какъвто днес е ЦСКА. Така ще провери истинските си възможности. За съжаление тази контрола дойде малко рано за нас. Момчетата все още не се познават. Въпреки това не отписваме мача. Напротив - ще се опитаме да се противопоставим успешно на съперника. Не преследваме конкретен резултат. Представянето ни в тази среща ще подскаже на кои от новите момчета ще можем да разчитаме през новия сезон“, коментира старши треньора на плевенския тим Диян Дончев.

Проверката е от 18:00 часа.  


Добавено в: Четвъртък, 23 Юни 2016 19:00

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.