ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Димо Атанасов предпочете Локо (ГО) пред Спартак (Плевен)

PostHeaderIcon Димо Атанасов предпочете Локо (ГО) пред Спартак (Плевен)

Новини

Полузащитникът Димо Атанасов повече няма да играе за Общински футболен клуб Спартак (Плевен). Новият му тим е Локомотив (Горна Оряховица). 30-годишния бивш младежки национал е получил предложение от „железничарите“. За офертата той уведомил ръководството на плевенския клуб, уточнявайки, че ако тя не го устройва ще остане в Плевен. Спонсорът Иван Динов се е съобразил с желанието на футболиста да се присъедини към новака в А група. Именно за това Атанасов не се яви в понеделник на старта на подготовката на досегашния си тим. По същото време той преговаряше за новия си договор с шефовете на Локомотив. В крайна сметка двете страни са постигнали договореност.

Димо Атанасов е осмия състезател, който е освободен от състава от миналия сезон на ОФК Спартак. Вече бяха обявени и останалите седем - вратаря Христо Матев, защитниците Даниел Гергов, Теодор Михайлов, Марио Димитров, полузащитниците Никола Мицански, Ивайло Дангуров и нападателя Цветомир Тодоров.

На този етап единственото ново попълнение в състава на старши треньора Диян Дончев е 20-годишния защитник от Литекс (Ловеч) Мартин Митов. Селекцията продължава.


Добавено в: Сряда, 22 Юни 2016 19:13

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.