ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак не се плаши от Дунав

PostHeaderIcon Спартак не се плаши от Дунав

Новини

Тежък финал за плевенския Спартак. Утре ще му гостува шампионът на футболната Б група Дунав (Русе). Срещата е от 30-ия последен кръг на първенството и ще се проведе от 18:00 часа на стадион „Плевен“.

Домакините са спокойни преди нея. Те ще излязат без наказания Димо Атанасов и болния Даниел Гергов. На треньорската скамейка няма да бъде и наставника Диян Дончев, който също е с наказание за една среща. Мястото му ще заеме помощник треньора Ботьо Ботев.

„Трябва да завършим първенството подобаващо - с победа. Играем срещу най-добрия отбор според класирането. Какво от това? Мач като всеки друг. Ние се подготвяме сериозно за всеки двубой без значение кой е съперника. Не се притесняваме от Дунав. Излизаме да се надиграваме с тях. Имаме сили да спечелим. Показахме го в предишните срещи. Дали противника ще играе с пълните си възможности след като вече е в А група … Подобна възможност въобще не я вземаме под внимание. Концентрирани сме да се борим от първата до последната минута за крайния успех“, коментира старши треньорът на Спартак - Диян Дончев.

Отборът му преследва задължителни три точки за да запази надеждите за спасение от изпадане.


Добавено в: Събота, 28 Май 2016 09:20

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.