ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Гигант (Белене) с подмладен отбор през пролетта!

PostHeaderIcon Гигант (Белене) с подмладен отбор през пролетта!

Новини

Снимка: Архив "Плевен спорт"


Какво става във футболен клуб Гигант (Белене)? Този въпрос си задават както местните любители на футбола, така и съперниците му.

Коментари различни. Най-обезпокояващите гласят, че отборът може да не започне пролетният дял на първенството на Северозападната „В“ аматьорска група. Според други „Гигант“ ще участва, но изцяло с юношески състав. Основният проблем е всъщност единственият – финансов недоимък. Какво следва? Очакваше се във вторник (9 февруари) председателят на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново Трифон Иванов да пристигне в Белене за среща с кмета на общината Милен Дулев. Такава обаче не се проведе, защото легендарният български защитник не дошъл в крайдунавския град.

Беленският градоначалник обаче е намерил решение.

Гигант ще го има! Според възможностите ни отборът е подсигурен финансово до края на първенството. Осигурена е и зимната подготовка. Ще започнем обаче подмладяване на състава. Ще се даде шанс на повече местни млади момчета. Разбира се ще има и опитни футболисти. Целта е да играем добър футбол. През пролетта имаме 10 домакински срещи и трябва да спечелим повечето от тях. Имаме сили да се спасим от изпадане“, коментира Милен Дулев.

Гигант ще влезе в пролетният полусезон на Северозападната „В“ група като предпоследен в класирането. Ботев (Козлодуй) е единственият тим, който е след беленчани. Според регламента именно тези два отбора са в зоната на изпадащите.


Добавено в: Четвъртък, 11 Февруари 2016 13:26

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.