ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Ботев (Луковит) излъга ялов Вихър

PostHeaderIcon Ботев (Луковит) излъга ялов Вихър

Новини

Снимка: Архив "Плевен спорт"


Ботев (Луковит) победи в контрола гостуващият му Вихър (Славяново) с 2:1. Противно на крайният резултат през целия двубой славяновският тим имаше превъзходство. Селекцията на треньора Красимир Бислимов обаче пропиля дузина голови положения, а в защита направи елементарни грешки които доведоха до попаденията във вратата им. В 30-ата минута Милен Тонев откри головата сметка на домакините. Гостите реагираха моментално, но Светослав Кръстев и Евгени Систов направиха по-трудното – да не вкарат. В 39-ата минута новото попълнение на Ботев - Огнян Табаков получи топката зад защитата на съперника и покачи на 2:0. Веднага след това Константин Генков пропусна да намали пасива на вихърци.


След почивката топката се разиграваше предимно в половината на луковитският тим. В 65-ата минута Иван Иванов оползотвори центриране отдясно на Систов за 2:1. До изравняване обаче не се стигна. Шансове за това имаше атакуващият тандем Иванов - Систов, но не се възползва от тях. Домакините пък имаха още една възможност, която Тонев не успя да материализира.

Мнението на треньорите

Ивайло Петков - Ботев (Луковит):

„На този етап от подготовката съм доволен съм от представянето ни и най-вече от спазването на тактическата дисциплина. Добре се включиха новите попълнения – нападателите Огнян Табаков и Альоша Илиев. Контузия попречи на другият нов Александър Скорчев да участва в мача. Той също е нападател и идва от Литекс (Ловеч). Не обръщам внимание на победата. Имаме да свършим още много работа във физическо, игрово и тактическо отношение. През пролетта очаквам да сме по-добри. Не се плашим от никой съперник в Северозападната В група. Те трябва да се съобразяват с нас. Целта ни в първенството е оцеляване“.

Красимир Бислимов - Вихър (Славяново):

„Хубавото в контралата бе, че за пореден път показахме, че можем да играем с топката. Владеем инициативата, умно разиграваме …

В завършващата фаза обаче пак се видя, че сме трагедия. Отдавам го на липсата на концентрация и майсторство. Другото негативно беше в дефанзивен план. На моменти сме разсеяни, подценяваме ситуацията и затова допускаме да ни вкарат. Доволен съм, че тези слабости показваме в подготвителният период за да можем да работим върху коригирането им“.



Добавено в: Сряда, 10 Февруари 2016 11:03

Вторник,
 16 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.