ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак с кадрови проблеми преди гостуването в Разлог

PostHeaderIcon Спартак с кадрови проблеми преди гостуването в Разлог

Новини
Кадрови проблеми налегнаха отбора на Спартак (Плевен) преди важното гостуване на Пирин (Разлог) от 16-ия кръг на "Б" група. След като преди няколко дни от тима си тръгнаха бранителят Живко Господинов и халфовете Богомил Христов и Иван Дянков, днес стана ясно, че предстоящия двубой ще пропусне и опитния Тихомир Тодоров. Полузащитникът е наказан от Дисциплинарната комисия към БФС за 1 среща и е глобен със 75 лева заради натрупани картони. Така наставникът на "синьо-белите" Роберт Петров ще трябва да попълва групата за мача с Пирин с момчета от юношите, като най-вероятно мястото на Тодоров в състава на Спартак ще заеме дефанзивният халф Жюлиен Бенков.

От доклада на ДК става ясно, че и домакините от Разлог ще трябва да излязат за двубоя в събота без двама от основните си футболисти. Става въпрос за халфовете Петър Лазаров и Николай Раданов, които също са лишени от състезателни права, съответно за една и две срещи.

Припомняме, че в първия есенен кръг Спартак победи с 4:1 тима на Пирин. Независимо от голямото поражение, отборът от Разлог показа добра игра, като на няколко пъти застраши сериозно вратата на плевенчани, пазена тогава от Марин Орлинов.

Източник: сайт на БФС


Добавено в: Сряда, 25 Ноември 2015 20:16

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.