ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Спартак с ценна точка в Русе

PostHeaderIcon Спартак с ценна точка в Русе

Новини
Спартак (Плевен) измъкна ценна точка при гостуването си на един от лидерите в първенството на "Б" група - Дунав (Русе). Двубоят, който беше от последния кръг на есенния полусезон и се игра пред около 2 500 зрители на градския стадион в крайдунавския град, приключи без отбелязан гол - 0:0. Роберт Петров започна срещата с трима офанзивни футболисти, като по крилата действаха Васил Шопов и Стефан Христов, а в центъра на атаката действаше Цветомир Тодоров. Във втори пореден мач като титуляр в средата на терена излезе юношата Виктор Иванов, а като краен защитник цял мач изигра друг млад футболист - Даниел Гергов.

Двубоя премина под териториалното предимство на домакините, като те създадоха и повече изгодни положения, но Орлинов и бранителите пред него не им позволиха да стигнат до попадение. Спартак разчиташе основно на контраатаки, като в самия край на мача създаде две добри ситуации пред русенската врата и дори можеше да си тръгне с трите точки.

Първо Цветомир Тодоров се измъкна от бранителите на Дунав, но вратарят на домакините изби ударът му, като топката нацели и гредата. Капитанът Васил Шопов също можеше да отбележи, като направи пробив през центъра и остана сам срещу Мартин Луков, но стреля в тялото му. И при двете атаки на Спартак перфектни подавания направи резервата Преслав Антонов.

В последните минути "синьо-белите" издържаха геройски на натиска на домакините и напълно заслужено се прибират към Плевен с ценна точка. Така Спартак завършва първия полусезон на девето място в класирането с актив от 19 точки и голова разлика 20:22. В следващия 16-ти кръг плевенският отбор отново ще гостува, като на 28 ноември от 14.00 часа ще играе в Разлог с местния Пирин.

Спартак: Марин Орлинов, Пламен Тенев, Стенислав Георгиев, Даниел Гергов, Кристиян Григоров, Тихомир Тодоров, Стефан Христов (80 Преслав Антонов), Виктор Иванов, Цветомир Тодоров (90 Николай Ботев), Христо Кирев (68 Жюлиен Бенков), Васил Шопов.


Добавено в: Събота, 21 Ноември 2015 18:22

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.