ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Партизан изненада Етър в Севлиево, изкопчи точка в продължението

PostHeaderIcon Партизан изненада Етър в Севлиево, изкопчи точка в продължението

Новини
Партизан изненада Етър, като измъкна ценна точка при гостуването си на "болярите" в среща от 9-ия кръг на Северозападната "В" група. Двубоят се игра на стадиона в град Севлиево, заради наказание от един мач на търновци. "Виолетовите" поведоха в 77-ата минута, когато Радослав Байчев центрира отляво и Иван Петков с хубав удар откри - 1:0. Червенобрежани изкопчиха равенството във втората минута на даденото от съдията 3-минутно продължение, като след центриране от фаул ветеранът Десислав Русев изпревари вратаря на Етър и с глава направи 1:1. Мачът протече при териториално предимство на символичните домакини, като през първото полувреме те пропуснаха няколко добри положения за гол, но и вратарят на Партизан Красимир Иванов играеше добре и не допусна топката да навести неговата врата.

След почивката етърци продължиха да търсят гола, но и отборът на Партизан имаше своите възможности. При една от тях в 58-ата минута Цветан Петров беше изведен сам срещу Цветомир Цанков, но ударът му срещна тялото на вратаря. В 66-ата минута Красимир Иванов отново заключи своята врата, като след центриране на Илко Трифонов от фаул последва удар с глава, но вратарят на Партизан се хвърли и изби в корнер влизащата под гредата топка. След изпълнението на ъгловия удар последва голямо меле пред вратата на гостите, но Иванов пак се прояви и улови кълбото точно на голлинията.

След равенството Партизан има 13 точки и голова разлика 11:12, като запази мястото си в средата на класирането. В следващия 10-ти кръг тимът на Велислав Иванов ще посрещне в Червен бряг новака Кариана (Ерден), като срещата е насрочена за 11 октомври (неделя) от 16.00 часа.


Добавено в: Неделя, 04 Октомври 2015 18:30

Четвъртък,
 25 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.