ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Дузпа в края лиши Вихър (Славяново) от заслужен успех в Трявна

PostHeaderIcon Дузпа в края лиши Вихър (Славяново) от заслужен успех в Трявна

Новини
Отсъдена дузпа в самия край на мача лиши отбора на Вихър (Славяново) от заслужена победа при гостуването на Трявна в двубой от третия кръг на Северозападната "В" група. Срещата завърши при равенство 2:2, като възпитаниците на Красимир Бислимов могат да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки. Славяновчани бяха с класа над своите домакини през първата част, като още в самото начало Никалъс Ванчев открадна една топка и я прати в мрежата за изненада на тревненския вратар - 0:1.

Двадесетина минути след това отново той подаде перфектно на Иван Иванов и нападателят не сбърка и направи 0:2. До края на полувремето резултатът можеше да стане и класически, но пропуски за гостите направиха Иванов и Евгени Систов.

След почивката футболистите на Трявна се разиграха и логично стигнаха до попадение, дело на Васил Андреев в 55-ата минута. В следващите минути отборът на Вихър отново взе инициативата, като изгодни положения изпуснаха Систов и Иванов. Малко преди края на двубоя централният бранител на тима от Славяново - Ивайло Иванов овладя топката в наказателното поле, но връхлитащ нападател на Трявна се блъсна в него и падна, а за изненада на всички главният съдия отсъди дузпа. Андреев я изпълни точно и фиксира крайното 2:2.

Така след изиграните три кръга отборът на Вихър заема седмо място във временното подреждане с актив от 4 точки и голово съотношение 4:3. В следващия 4-ти кръг славяновчани ще посрещнат на собствения стадион в областно дерби тима на Левски 2007. Срещата ще се проведе на 6 септември (неделя) от 17.00 часа.

Източник: 365football.bg


Добавено в: Понеделник, 31 Август 2015 07:45

Петък,
 19 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.