ТРЕТА ЛИГА

Северозападна трета лига

03-06-2018

Янтра : Спартак (Плевен)

7:1 (4:1)


Северозападна трета лига

27-05-2018

Спартак (Плевен) : ФК Севлиево

0:4 (0:1)


Северозападна трета лига

20-05-2018

Първа атомна : Спартак (Плевен)

5:1 (2:0)

Най-четени


placeholder

Page Ranking Tool
Начало ФУТБОЛ Поредна загуба за Ювентус

PostHeaderIcon Поредна загуба за Ювентус

Новини
Отборът на Ювентус (Малчика) продължава с недоброто си представяне от началото на шампионата в Северозападната "В" група. Днес момчетата на Радослав Йорданов загубиха с класическото 0:3 при гостуването си на Бдин (Видин) в среща от третия кръг на първенството. Независимо от поражението, гостите играха сравнително равностойно през първото полувреме, което завърши при нулево равенство. След почивката видинци успяха да наложат своето, като откриха резултата в 53-ата минута, когато реферът Росен Гановски даде спорна дузпа в тяхна полза, която Александър Соколов превърна в гол.

Седем минути по-късно бърза комбинация на домакините доведе до нов гол, като негов автор стана Цветан Цветанов, който с глава покачи на 2:0. В 72-ата минута се разписа и Георги Илиев със силен изстрел от ъгъла на наказателното поле. Десетина минути преди края тимът на Ювентус остана с човек по-малко, след като Ивайло Иванов беше изгонен с директен червен картон за нарушение при единоборство с Николай Панайотов, при което последният напусна мача с окървавена уста.

Това беше трето поредно поражение за отбора от Малчика, като той заема незавидното 15-то място без точка и без отбелязан гол до момента. В следващия 4-ти кръг предстои много важно домакинство за Ювентус, като на 6 септември (неделя) от 17.00 часа на стадион "Георги Кърчев" ще гостува тимът на Ботев (Козлодуй), който също е с 0 точки след първите три изиграни срещи.


Добавено в: Неделя, 30 Август 2015 22:09

Сряда,
 24 Април 2024 г.


Template created by TechLine.de.